DAG001

Selasa, 20 Januari 2015 by
Pistol aplikasi aliran 1-komponen kurang

Pistol aplikasi aliran 1-komponen kurang

DAG001 minangka pistol aplikasi 1-komponen kanggo produk cairan lan pasty, kanggo nglancarake lan nggunakake produk komponen 1. Macem-macem jinis adaptor lan extrusion / nyemprot kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi sampeyan.

DAG002

Selasa, 20 Januari 2015 by
Pistol aplikasi aliran 1-komponen dhuwur

Pistol aplikasi aliran 1-komponen dhuwur

DAG002 minangka pistol aplikasi aliran dhuwur komponen-komponen kanggo ngilangi produk komponen 1 kayata adesif lan cairan liyane.
Beda jinis adaptasi lan muncung ekstra kasedhiya kanggo kabutuhan aplikasi sampeyan.

DAG003

Selasa, 20 Januari 2015 by

2 komponèn bedhil

Pistol aplikasi DAG 003 cocok kanggo ekstrusi, nyemprot lan aplikasi produk 2 komponen. Bedhil umume digunakake karo mixer statis, nanging bisa uga dicocogake uga kanggo nyampur dinamis.
Bedhil dirancang modular lan duwe macem-macem pilihan kanggo nyukupi kabutuhan saben aplikasi. Bisa nahan tekanan operasi maksimal 300 bar.
Kanggo rincian teknis liyane, bukak folder pdf ing ngisor iki.

Pemanasan cart sing digawe panas

Selasa, 20 Januari 2015 by
bedhil karte digawe panas

Pemanasan cart sing digawe panas

Bedhil iki wis dikembangake kanggo para pangguna saben cartridges aluminium standar. Yen konsumsi adesif ora pati gedhe diganti dadi 20 L Pail, bedhil iki minangka solusi penengah sing sampurna.
Operator ora kudu ngetrapake kekuwatan manual maneh kanggo nyurung adesif, amarga bedhil kasebut dipandu pneumatik lan dilengkapi gagang ergonomik. Salajengipun, berkat rasio tekanan tambah, bedhil bisa digunakake kanggo cairan kenthel uga dhuwur.
Amarga bedhil suhu bisa diatur saka 20 ° C nganti 90 ° C, bedhil kasebut bisa digunakake kanggo aplikasi kadhemen lan digawe panas.

Mixers

Selasa, 20 Januari 2015 by
mixer

Mixers

Kita nawakake macem-macem campuran lan pamasang mixer supaya bisa nambah aditif kayata pigmen, pangisi, plasticizer, etc kanggo produk sampeyan supaya bisa menehi situs sing dikepengini.

SS Pressure prau

Selasa, 20 Januari 2015 by
pembuluh tekanan baja tahan karat kanggo cairan

Pembuluh tekanan

Pembuluh tekanan utawa tangki panyimpenan sing ditawakake ana ing baja tahan karat (304 utawa 316), kanthi diameter internal 140 mm, 200 mm, 300 mm lan 400 mm.
Akeh pilihan sing bisa kasedhiya ing kene, kabeh gumantung karo apa sing dikarepake lan dibutuhake kanggo para pelanggan. Sawetara pilihan yaiku: deteksi level tanpa kontak karo produk, mixer utawa resirkulasi supaya bagean tetep suspensi, vakum,…

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?