DAG001

Selasa, 20 Januari 2015 by
Pistol aplikasi aliran 1-komponen kurang

Pistol aplikasi aliran 1-komponen kurang

DAG001 minangka pistol aplikasi 1-komponen kanggo produk cairan lan pasty, kanggo nglancarake lan nggunakake produk komponen 1. Macem-macem jinis adaptor lan extrusion / nyemprot kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi sampeyan.

DAG002

Selasa, 20 Januari 2015 by
Pistol aplikasi aliran 1-komponen dhuwur

Pistol aplikasi aliran 1-komponen dhuwur

DAG002 minangka pistol aplikasi aliran dhuwur komponen-komponen kanggo ngilangi produk komponen 1 kayata adesif lan cairan liyane.
Beda jinis adaptasi lan muncung ekstra kasedhiya kanggo kabutuhan aplikasi sampeyan.

DAG003

Selasa, 20 Januari 2015 by

2 komponèn bedhil

Pistol aplikasi DAG 003 cocok kanggo ekstrusi, nyemprot lan aplikasi produk 2 komponen. Bedhil umume digunakake karo mixer statis, nanging bisa uga dicocogake uga kanggo nyampur dinamis.
Bedhil dirancang modular lan duwe macem-macem pilihan kanggo nyukupi kabutuhan saben aplikasi. Bisa nahan tekanan operasi maksimal 300 bar.
Kanggo rincian teknis liyane, bukak folder pdf ing ngisor iki.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?