DAT050

Selasa, 20 Januari 2015 by
Produk 2 komponen kanthi ratioi tetep

Aplikasi produk komponen komponen sedheng sing kurang sithik kenthel kanthi rasio tetep

DAT050 minangka solusi ekonomi kanggo produk 2 komponen kanthi rasio tetep, dirancang kanggo aplikasi dhasar ing ngendi ora butuh keluwesan ing rasio produk.

DAT300

Senin, 19 Januari 2015 by

Aplikasi otomatis pasty 1-komponen produk

DAT 300 dirancang kanggo dosis lan aplikasi produk 1-komponen pasty lan adhesive kayata PUR, hibrida, silikon, PVC. Pemasangan dosis nembak cilik banget, nanging bisa digunakake kanggo ekstrusi.

DBA100

Wednesday, 04 Februari 2015 by
Aplikasi saka produk komponen akselerasi + viskosel dhuwur

Aplikasi akselerasi + akselerasi tinggi viscous dhuwur

Pamasangan iki cocog kanggo dosis lan aplikasi produk 1 komponen sing gedhe banget lan akselerator (maksimal 1.3%). Akselerasi iki ditambahake kanggo nambah kecepatan ngobati aditif kanthi cara supaya ikatan bisa diproses sawise sawetara detik. Akselerasi bisa ditambahake ing titik tartamtu utawa sajrone ekstrusi.
Dosis kuantit akselerasi cilik banget amarga sistem dosis berkembang dhewe. Gumantung ing rasio, akselerator bisa diwenehi panganan saka cartridges, kantong utawa pail.

DBM020 / 200

Selasa, 20 Januari 2015 by
lem sing kurang / panas cair

Aplikasi manual utawa otomatis kanthi lem lem sing cair / komponen rendah

Rangkaian DBM dikembangake kanggo ngolah cair panas biasa lan lem cair lebar / panas reaktif kanthi pancegahan keamanan sing dibutuhake.

DHA100

Selasa, 20 Januari 2015 by
sing nyekel jendhela mobil

Aplikasi otomatis lem komponen 1 ing sing duwe jendhela mobil

DHA100 dikembangake khusus kanggo aplikasi lem 1 komponen sing gedhe banget kanggo sing nyekel. Sing duwe bagean plastik sing dipasang ing sisih ngisor windows windows mobil. Dheweke nyambungake jendhela nganggo motor cilik nyebabake jendhela mlaku munggah lan mudhun.
Pamasangan iki, dilengkapi sistem dosis sing gampang, mesthekake aplikasi sing dijupuk bola-bali, ngindhari langkah-langkah pembersihan ekstra kanggo mbusak lem sing berlebihan. Sing nduweni bisa dilebokake langsung menyang jendela sawise aplikasi lem.

DMC022

Selasa, 20 Januari 2015 by

Aplikasi produk pasti utawa viscous 2 komponen gedhe

DMC022 minangka sistem metering lan nyampur kanggo produk 2-komponen pasty utawa viscous dhuwur. Mesin kasebut dirancang kanggo dosis, ekstrusi lan aplikasi saka produk sampeyan. Uga produk thixotropic banget bisa diproses karo DMC022.
Klik kanggo informasi luwih lengkap.

DMC202

Selasa, 20 Januari 2015 by
Mesin DMC202 - dosis

Aplikasi produk komponen komponen sedheng sing sedheng

Sistem DMC202 direkayasa kanggo metering lan nyawiji produk komponen komponen sedheng sing kurang kanggo medium viscous, polyurethanes, silicones, lsp.
Instalasi bisa digunakake kanggo aplikasi manual utawa otomatis lan duwe macem-macem pilihan. Sistem modular sing disusun miturut karakteristik produk lan kabutuhan.

DRU200

Kamis, 14 Bisa 2020 by
DRU200 - Unit pompa hidrolik

Pompa hidraulik

DRU minangka unit pompa hidrolik kanggo produk kenthel dhuwur, sing dikembangake dening Delta Application Technics. Rampungake syarat safety kanggo njamin lingkungan kerja sing aman kanggo operator.

Unit ekstrusi

Ana, 27 Februari 2015 by

Aplikasi produk 1-komponen pasty

Sistem pneumatik sing sederhana kanggo ngetrapake produk kenthel sing diwenehi panganan ing ndhuwur 20 lils utawa 200 l drum. Lantas saka pneumatik dobel, pompa piston / shovel dobel lan piring pengikut kanthi segel kaping pindho. Gumantung saka aplikasi lan tliti sing dibutuhake, komponen bisa ditambahake kayata akumulasi, pengatur tekanan produk,…

Pemanasan cart sing digawe panas

Selasa, 20 Januari 2015 by
bedhil karte digawe panas

Pemanasan cart sing digawe panas

Bedhil iki wis dikembangake kanggo para pangguna saben cartridges aluminium standar. Yen konsumsi adesif ora pati gedhe diganti dadi 20 L Pail, bedhil iki minangka solusi penengah sing sampurna.
Operator ora kudu ngetrapake kekuwatan manual maneh kanggo nyurung adesif, amarga bedhil kasebut dipandu pneumatik lan dilengkapi gagang ergonomik. Salajengipun, berkat rasio tekanan tambah, bedhil bisa digunakake kanggo cairan kenthel uga dhuwur.
Amarga bedhil suhu bisa diatur saka 20 ° C nganti 90 ° C, bedhil kasebut bisa digunakake kanggo aplikasi kadhemen lan digawe panas.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?