DAT300

Senin, 19 Januari 2015 by

Aplikasi otomatis pasty 1-komponen produk

DAT 300 dirancang kanggo dosis lan aplikasi produk 1-komponen pasty lan adhesive kayata PUR, hibrida, silikon, PVC. Pemasangan dosis nembak cilik banget, nanging bisa digunakake kanggo ekstrusi.

DBM020 / 200

Selasa, 20 Januari 2015 by
lem sing kurang / panas cair

Aplikasi manual utawa otomatis kanthi lem lem sing cair / komponen rendah

Rangkaian DBM dikembangake kanggo ngolah cair panas biasa lan lem cair lebar / panas reaktif kanthi pancegahan keamanan sing dibutuhake.

DHA100

Selasa, 20 Januari 2015 by
sing nyekel jendhela mobil

Aplikasi otomatis lem komponen 1 ing sing duwe jendhela mobil

DHA100 dikembangake khusus kanggo aplikasi lem 1 komponen sing gedhe banget kanggo sing nyekel. Sing duwe bagean plastik sing dipasang ing sisih ngisor windows windows mobil. Dheweke nyambungake jendhela nganggo motor cilik nyebabake jendhela mlaku munggah lan mudhun.
Pamasangan iki, dilengkapi sistem dosis sing gampang, mesthekake aplikasi sing dijupuk bola-bali, ngindhari langkah-langkah pembersihan ekstra kanggo mbusak lem sing berlebihan. Sing nduweni bisa dilebokake langsung menyang jendela sawise aplikasi lem.

DRU200

Kamis, 14 Bisa 2020 by
DRU200 - Unit pompa hidrolik

Pompa hidraulik

DRU minangka unit pompa hidrolik kanggo produk kenthel dhuwur, sing dikembangake dening Delta Application Technics. Rampungake syarat safety kanggo njamin lingkungan kerja sing aman kanggo operator.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?