Kabeh mesin dispensing ing ngisor iki bisa digunakake ing aplikasi otomatis

DAT050

Selasa, 20 Januari 2015 by
Produk 2 komponen kanthi ratioi tetep

Aplikasi produk komponen komponen sedheng sing kurang sithik kenthel kanthi rasio tetep

DAT050 minangka solusi ekonomi kanggo produk 2 komponen kanthi rasio tetep, dirancang kanggo aplikasi dhasar ing ngendi ora butuh keluwesan ing rasio produk.

DBA100

Wednesday, 04 Februari 2015 by
Aplikasi saka produk komponen akselerasi + viskosel dhuwur

Aplikasi akselerasi + akselerasi tinggi viscous dhuwur

Pamasangan iki cocog kanggo dosis lan aplikasi produk 1 komponen sing gedhe banget lan akselerator (maksimal 1.3%). Akselerasi iki ditambahake kanggo nambah kecepatan ngobati aditif kanthi cara supaya ikatan bisa diproses sawise sawetara detik. Akselerasi bisa ditambahake ing titik tartamtu utawa sajrone ekstrusi.
Dosis kuantit akselerasi cilik banget amarga sistem dosis berkembang dhewe. Gumantung ing rasio, akselerator bisa diwenehi panganan saka cartridges, kantong utawa pail.

DMC022

Selasa, 20 Januari 2015 by

Aplikasi produk pasti utawa viscous 2 komponen gedhe

DMC022 minangka sistem metering lan nyampur kanggo produk 2-komponen pasty utawa viscous dhuwur. Mesin kasebut dirancang kanggo dosis, ekstrusi lan aplikasi saka produk sampeyan. Uga produk thixotropic banget bisa diproses karo DMC022.
Klik kanggo informasi luwih lengkap.

DMC202

Selasa, 20 Januari 2015 by
Mesin DMC202 - dosis

Aplikasi produk komponen komponen sedheng sing sedheng

Sistem DMC202 direkayasa kanggo metering lan nyawiji produk komponen komponen sedheng sing kurang kanggo medium viscous, polyurethanes, silicones, lsp.
Instalasi bisa digunakake kanggo aplikasi manual utawa otomatis lan duwe macem-macem pilihan. Sistem modular sing disusun miturut karakteristik produk lan kabutuhan.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?