DALxx-xx

Selasa, 20 Januari 2015 by
instalasi semburan tanpa udara

Pangempuran semprot tanpa angin

Pamasangan semburan udara tanpa standar sing dirancang kanggo nutupi macem-macem aplikasi. Dheweke bisa digunakake kanggo nyemprotake cat, varnis, lan sapiturute liyane.
Kanggo katrangan lengkap, hubungi tim penjualan.

DASxxx

Selasa, 20 Januari 2015 by
aplikasi semprotan

Instalasi udhara

Sistem instalasi semprotan kanggo ngetrapake cat, pelekat lan cairan kenthel rendah liyane kanthi atomisasi hawa. Bisa digunakake kanthi manual kanthi otomatis, miturut kabutuhan lan proses produksi.
Hubungi tim sales kanggo informasi luwih lengkap.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?