DASxxx

Selasa, 20 Januari 2015 by
aplikasi semprotan

Instalasi udhara

Sistem instalasi semprotan kanggo ngetrapake cat, pelekat lan cairan kenthel rendah liyane kanthi atomisasi hawa. Bisa digunakake kanthi manual kanthi otomatis, miturut kabutuhan lan proses produksi.
Hubungi tim sales kanggo informasi luwih lengkap.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?