DALxx-xx

Selasa, 20 Januari 2015 by
instalasi semburan tanpa udara

Pangempuran semprot tanpa angin

Pamasangan semburan udara tanpa standar sing dirancang kanggo nutupi macem-macem aplikasi. Dheweke bisa digunakake kanggo nyemprotake cat, varnis, lan sapiturute liyane.
Kanggo katrangan lengkap, hubungi tim penjualan.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?