Sistem aplikasi cet otomatis

Selasa, 20 Januari 2015 by

Sistem aplikasi cet otomatis

Mikir ngisi proses aplikasi cat sampeyan? Teknik Aplikasi Delta bisa mbantu sampeyan nggunakake sistem aplikasi cet otomatis kanthi otomatis kanggo nggunakake pelarut (ATEX) utawa cat adhedhasar banyu menyang produk sampeyan kanthi bener lan tepat.

Sistem aplikasi lapisan

Selasa, 20 Januari 2015 by
aplikasi lapisan

Sistem kanggo kabeh jinis kemul

Sistem kanggo nutupi produk kenthel kaya minyak, banyu, kemunduran geni, sapiturute uga sistem ATEX kasedhiya.
Yen sampeyan duwe pitakon babagan aplikasi sampeyan, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

DSC100

Selasa, 20 Januari 2015 by
lapisan anti-gesekan

Pelapisan botol plastik kanthi lapisan anti gesekan

Spraycoater (DSC100) wis dikembangake kanggo ngrampungake masalah kelet lan scuffing saka botol PET. Lapisan anti-statis disemprotake ing botol PET supaya ora duwe masalah ing garis lan bungkus sing dicithak lan nyingkirake goresan ing njaba. Rincian teknis liyane bisa ditemokake ing ngisor pdf-folder.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?