DSC100

Selasa, 20 Januari 2015 by
lapisan anti-gesekan

Pelapisan botol plastik kanthi lapisan anti gesekan

Spraycoater (DSC100) wis dikembangake kanggo ngrampungake masalah kelet lan scuffing saka botol PET. Lapisan anti-statis disemprotake ing botol PET supaya ora duwe masalah ing garis lan bungkus sing dicithak lan nyingkirake goresan ing njaba. Rincian teknis liyane bisa ditemokake ing ngisor pdf-folder.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?