Babagan awake dhewe

Akar perusahaan

Technologies Aplikasi Delta perusahaan kita kaya saiki, wis diadegake taun 1988 dening Jacques Coppens. Perusahaan kasebut banjur duwe jeneng Corex. Thanks kanggo pengalaman Jacques ing ngembangake mesin kanggo ngetrapake cairan, bisnis kasebut enggal dadi pasangan sing disenengi kanggo akeh perusahaan umpamane industri otomotif.

Kepiye inti Corex beda karo wong liya? Kustomisasi! Saben mesin dikembangake kanthi kolaborasi banget karo klien kanggo entuk solusi sing paling apik.

Ing taun 2009, Corex gabung karo pasukan Delta Engineering. Tujuane: kemampuan kanggo nyedhiyani layanan sing luwih apik, tindakake lan lampahing klien. Produksi mesin lan layanan ana ing tangane Delta Engineering, ngidini Jacques fokus ing pangembangan solusi anyar nggunakake teknologi paling anyar.

Saiki, Jacques didhukung dening tim enom, pengalaman lan etusiitas digabungake supaya bisa nemokake solusi sing paling apik kanggo proses klien kita. DAT ngitung klompok multinasional sing akeh, uga perusahaan sing duwe independen luwih cilik ing antarane para pelanggan.

Mission

Kita minangka misi kanggo ngrampungake solusi sing dibutuhake supaya bisa nggawe pelanggan beda karo wong liya. Pelanggan proses, bahan mentah lan tenaga kerja yaiku KPI nalika ngrancang mesin lan solusi anyar.

Vision

Kepiye carane ngerteni cicilan kita? Liwat kerjasama karo sampeyan, pelanggan: umpan balik kritis sampeyan ngidini nyetel lan ningkatake produk. Faktor penting kanggo sukses: wong ing perusahaan lan potensi kreatife. Tujuane kanggo nggayuh kepuasan pelanggan liwat keunggulan ing ngrancang solusi, produktivitas larang regane sing larang regane, produksi, instalasi lan sawise dodolan dhukungan. Liwat budaya, drive lan keahlian saben karyawan individu, kita posisi unik kanggo nyukupi panjaluk para pelanggan ing saindenging jagad.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?