Pemanasan cart sing digawe panas

by / Selasa, 20 Januari 2015 / Published in Aksesoris
bedhil karte digawe panas

Pemanasan cart sing digawe panas

Bedhil kartil sing digawe panas iki ditujokake kanggo karton aluminium standar sing kudu diproses kanthi suhu tartamtu kanggo viskositas utawa balen.

Yen konsumsi adesif ora pati gedhe diganti dadi 20 L Pail, bedhil iki minangka solusi penengah sing sampurna.
Operator ora kudu ngetrapake kekuwatan manual maneh kanggo nyurung adesif, amarga bedhil kasebut dipandu pneumatik lan dilengkapi gagang ergonomik. Salajengipun, berkat rasio tekanan tambah, bedhil bisa digunakake kanggo cairan kenthel uga dhuwur.
Amarga bedhil suhu bisa diatur saka 20 ° C nganti 90 ° C, bedhil kasebut bisa digunakake kanggo aplikasi kadhemen lan digawe panas.

Pistol kartrij sing digawe panas nggawe manawa aliran produk bisa luwih konsisten, sing nguntungake kontrol proses produksi

RESOURCES

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa yen sampeyan duwe pitakon, saran utawa komentar, hubungi kita ing:
rincian kontak
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?