Solusi otomatis

Ana, 27 Februari 2015 by
Solusi otomatis kanggo aplikasi adesis

Solusi otomatis

Solusi otomatis kanggo aplikasi adesif karo robot kanggo njamin baleni lan dosis akurat kanthi akurat lan tepat. Iki direkayasa lan diprodhuksi ing omah karo pelanggan kanggo menehi solusi lengkap kanggo proses produksi.

Sistem aplikasi cet otomatis

Selasa, 20 Januari 2015 by

Sistem aplikasi cet otomatis

Mikir ngisi proses aplikasi cat sampeyan? Teknik Aplikasi Delta bisa mbantu sampeyan nggunakake sistem aplikasi cet otomatis kanthi otomatis kanggo nggunakake pelarut (ATEX) utawa cat adhedhasar banyu menyang produk sampeyan kanthi bener lan tepat.

Sistem aplikasi lapisan

Selasa, 20 Januari 2015 by
aplikasi lapisan

Sistem kanggo kabeh jinis kemul

Sistem kanggo nutupi produk kenthel kaya minyak, banyu, kemunduran geni, sapiturute uga sistem ATEX kasedhiya.
Yen sampeyan duwe pitakon babagan aplikasi sampeyan, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

DAG001

Selasa, 20 Januari 2015 by
Pistol aplikasi aliran 1-komponen kurang

Pistol aplikasi aliran 1-komponen kurang

DAG001 minangka pistol aplikasi 1-komponen kanggo produk cairan lan pasty, kanggo nglancarake lan nggunakake produk komponen 1. Macem-macem jinis adaptor lan extrusion / nyemprot kasedhiya kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi sampeyan.

DAG002

Selasa, 20 Januari 2015 by
Pistol aplikasi aliran 1-komponen dhuwur

Pistol aplikasi aliran 1-komponen dhuwur

DAG002 minangka pistol aplikasi aliran dhuwur komponen-komponen kanggo ngilangi produk komponen 1 kayata adesif lan cairan liyane.
Beda jinis adaptasi lan muncung ekstra kasedhiya kanggo kabutuhan aplikasi sampeyan.

DAG003

Selasa, 20 Januari 2015 by

2 komponèn bedhil

Pistol aplikasi DAG 003 cocok kanggo ekstrusi, nyemprot lan aplikasi produk 2 komponen. Bedhil umume digunakake karo mixer statis, nanging bisa uga dicocogake uga kanggo nyampur dinamis.
Bedhil dirancang modular lan duwe macem-macem pilihan kanggo nyukupi kabutuhan saben aplikasi. Bisa nahan tekanan operasi maksimal 300 bar.
Kanggo rincian teknis liyane, bukak folder pdf ing ngisor iki.

DALxx-xx

Selasa, 20 Januari 2015 by
instalasi semburan tanpa udara

Pangempuran semprot tanpa angin

Pamasangan semburan udara tanpa standar sing dirancang kanggo nutupi macem-macem aplikasi. Dheweke bisa digunakake kanggo nyemprotake cat, varnis, lan sapiturute liyane.
Kanggo katrangan lengkap, hubungi tim penjualan.

DASxxx

Selasa, 20 Januari 2015 by
aplikasi semprotan

Instalasi udhara

Sistem instalasi semprotan kanggo ngetrapake cat, pelekat lan cairan kenthel rendah liyane kanthi atomisasi hawa. Bisa digunakake kanthi manual kanthi otomatis, miturut kabutuhan lan proses produksi.
Hubungi tim sales kanggo informasi luwih lengkap.

DAT050

Selasa, 20 Januari 2015 by
Produk 2 komponen kanthi ratioi tetep

Aplikasi produk komponen komponen sedheng sing kurang sithik kenthel kanthi rasio tetep

DAT050 minangka solusi ekonomi kanggo produk 2 komponen kanthi rasio tetep, dirancang kanggo aplikasi dhasar ing ngendi ora butuh keluwesan ing rasio produk.

DAT300

Senin, 19 Januari 2015 by

Aplikasi otomatis pasty 1-komponen produk

DAT 300 dirancang kanggo dosis lan aplikasi produk 1-komponen pasty lan adhesive kayata PUR, hibrida, silikon, PVC. Pemasangan dosis nembak cilik banget, nanging bisa digunakake kanggo ekstrusi.

NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?