DAT050

by / Selasa, 20 Januari 2015 / Published in 2-komponen sistem
Produk 2 komponen kanthi ratioi tetep

Aplikasi produk komponen komponen sedheng sing kurang sithik kenthel kanthi rasio tetep

DAT050 minangka instalasi komponen 2 sing gampang lan ekonomi kanggo ngolah produk kurang saka medium viscous.
Instalasi iki dirancang kanggo aplikasi dhasar sing ora butuh keluwesan ing rasio produk. Rasio tetep amarga pompa ora dikendhal kanthi kapisah.

Mesin kasebut dilengkapi layar tutul kanggo gampang operasi, kontrol lan imbuhan.
Pamasangan dosis DAT050 bisa digunakake kanthi manual kanthi otomatis kanthi otomatis karo tabel robot utawa XYZ.

RESOURCES

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa yen sampeyan duwe pitakon, saran utawa komentar, hubungi kita ing:
rincian kontak
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?