DBA100

by / Wednesday, 04 Februari 2015 / Published in 2-komponen sistem
Aplikasi saka produk komponen akselerasi + viskosel dhuwur

Aplikasi akselerasi + akselerasi tinggi viscous dhuwur

DBA100 minangka sistem aplikasi aplikasi produk komponen akselerasi tinggi 1 viscous (maksimal 1.3%). Akselerasi iki ditambahake kanggo nambah kecepatan ngobati aditif kanthi cara supaya ikatan bisa diproses sawise sawetara detik. Akselerasi bisa ditambahake ing titik tartamtu utawa sajrone ekstrusi.
Dosis kuantit akselerasi cilik banget amarga sistem dosis berkembang dhewe. Gumantung ing rasio, akselerator bisa diwenehi panganan saka cartridges, kantong utawa pail.
RESOURCES

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa yen sampeyan duwe pitakon, saran utawa komentar, hubungi kita ing:
rincian kontak
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?