DMC022

by / Selasa, 20 Januari 2015 / Published in 2-komponen sistem
DMC022

Aplikasi produk 2-komponen pasty utawa viskositas

Instalasi DMC022 dirancang kanggo metering lan nyampur pasty, viscous banget or produk 2 komponen thixotropic, kayata epoksi, poliuretan, silikon, lsp.
Mesin kasebut cocog kanggo dosis, ekstrusi lan aplikasi produk sampeyan kanthi tekanan sithik.

loro-lorone 20 L godhong lan 200 drum L bisa diproses.

Kemungkinan padha karo DMC202 instalasi, bedane mung loro yaiku suplai produk. Kanggo DMC022, perlu meksa kanggo pakan komponen sing beda menyang pompa dikirim liwat unit ram.
 
Komposisi DMC022 wis disetel kanthi lengkap miturut produk sing kudu ditrapake lan aplikasi.
Kita nyetel kabeh miturut kabutuhan lan aplikasi!
 

TARIKHIK:

  • Aplikasi manual utawa otomatis
  • Dosis, ekstrusi utawa nyemprot (tekanan rendah)
  • Dosis sing akurat lan apik karo DDG dosis bedhil
  • Campuran statis utawa dinamis (motor pneumatik)
  • Dosis liwat pompa presisi
  • Tekanan pakan dikirim nganggo unit ram
  • Pasokan produk saka 20 l pot utawa 200 l drum
  • Pigura: dipasang ing sikil utawa rodha

 

KEUNGGULAN:

  • Sampeyan njamin supaya pelanggan produk berkualitas tinggi amarga dosis sing pas banget
  • Sampeyan entuk produk kanthi pagawean homogen
  • Sampeyan menang wektu operasi amarga kontrol sing gampang
  • Operator sampeyan entuk wektu lan dhukungan mandhiri amarga wis gampang diatur karo layar demek
  • Sampeyan nyuda downtime (wektu lan biaya) amarga gampang instalasi kanthi gampang

 
Kanggo informasi teknis liyane lan opsi sing bisa uga lsp., Priksa mesin kasebut brosur ing ngisor iki!

RESOURCES


Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa yen sampeyan duwe pitakon, saran utawa komentar, hubungi kita ing:
rincian kontak
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?