DMC022

by / Selasa, 20 Januari 2015 / Published in 2-komponen sistem

Aplikasi produk pasti utawa viscous 2 komponen gedhe

Instalasi DMC022 dirancang kanggo ngukur lan nyampur produk pasty utawa komponen 2 kenthel. Mesin kasebut cocog kanggo dosis, ekstrusi lan aplikasi produk kanthi tekanan sithik. Uga produk thixotropic sing apik bisa diproses nganggo DMC022.
Kemungkinan padha kanggo instalasi DMC202, mung bedane antara loro instalasi yaiku pasokan produk. Ing ngisor iki, tekanan sing perlu kanggo menehi komponen kanggo pompa dikirim liwat unit ram. Loro 20 L lan 200 Lubuk bisa diproses.
Kanggo informasi teknis liyane, priksa folder pdf.
RESOURCES

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa yen sampeyan duwe pitakon, saran utawa komentar, hubungi kita ing:
rincian kontak
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?