DMC202

by / Selasa, 20 Januari 2015 / Published in 2-komponen sistem
Mesin DMC202 - dosis

Aplikasi produk komponen komponen sedheng sing sedheng

Kita rekayasa sistem DMC202 kanggo dosis, campuran lan aplikasi sedheng nganti sedhengan cairan 2 komponen kenthel, Kayata epoksi, poliuretan, silikon, Etc.
Kabeh mesin dikontrol liwat unit kontrol nganggo PLC lan layar sentuh, diwenehake karo piranti lunak modem Siemens. Kanthi piranti lunak iki, mesin kasebut bisa ngontrol produk nganti 5 komponen kanggo pengukuran.

DMC202 minangka sistem modular, sing bisa diatur miturut kabutuhan, produk & aplikasi! Akeh tata letak sing bisa, kanggo aplikasi manual lan otomatis.

Kita ngrancang versi khusus mesin dosis DMC202 kanggo potting aplikasi. Instalasi iki dilengkapi a Tabel lan sikil sikil, dadi gampang isi kanthi akurat & bola-bali asring komponen listrik cilik.

Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap, hubungi kami kanggo nampa flyer.
 

Kaluwihan

  • Sampeyan mesthekake yen entuk pelanggan produk kualitas dhuwur amarga banget dosis sing tepat.
  • Sampeyan entuk produk nganggo pagawean homogen.
  • sampeyan menang wektu operasi thanks kanggo gampang kontrol.
  • Operator sampeyan entuk wektu lan dhiri thanks kanggo gampang nyetel karo layar demek.
  • sampeyan Ngurangi ing wektu lan biaya of downtime thanks kanggo pangopènan gampang instalasi.
  • sampeyan eling risiko saka kompatibilitas kimia kanthi nggunakake prau tekanan stainless steel.

 

APLIKASI

  • Dosis silikon kanggo produksi tambalan kulit silikon.
  • Dosis poliuretan dadi cetakan sing mbukak kanggo cornice lawang.
  • Aplikasi poliuretan kanggo masang membran ing bingkai plastik kanggo saringan banyu.
  • Pot komponen listrik kanggo resistensi sing luwih dhuwur tumrap kahanan lingkungan.
  • Pot saka sikat kuas.
  • Injeksi tekanan rendah silikon dadi cetakan.

RESOURCES

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa yen sampeyan duwe pitakon, saran utawa komentar, hubungi kita ing:
rincian kontak
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?