Pandhuan pamilihan

Seneng / Nelusuri

1-komponen

  • DAT300Aplikasi otomatis pasty 1-komponen produk
  • DHA100Aplikasi otomatis lem komponen 1 ing sing duwe jendhela mobil
  • DBM020 / 200Aplikasi manual utawa otomatis kanthi lem lem sing cair / komponen rendah

2-komponen

  • DAT050Aplikasi produk komponen komponen sedheng sing kurang sithik kenthel kanthi rasio tetep
  • DAT100Aplikasi produk komponen komponen sedheng sing sedheng
  • DAT200Aplikasi produk pasti utawa viscous 2 komponen gedhe
  • DEM05xRange instalasi kanggo ngolah produk 1-lan 2

 

CASTING / POTTING

  • DAT050Aplikasi produk komponen komponen sedheng sing kurang sithik kenthel kanthi rasio tetep
  • DAT100Aplikasi produk multisomponen

 

COATING

Pelapisan botol

  • DSC100Pelapisan botol plastik kanthi lapisan anti gesekan
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?