Solusi otomatis

by / Ana, 27 Februari 2015 / Published in Solusi khusus

Solusi otomatis kanggo aplikasi adesif sing dirancang kanggo mesthekake dosis sing tepat lan akurat saka produk. Iki nyumbang kanggo mbaleni lan proses produksi sing tetep bisa dikendhaleni.

 

Pra-perawatan pra-perawatan lan dosis

Plasma pra-perawatan lan dosis lem komponen 2 komponen ing bagean komposit

Sisih 2 di resiki kanthi manual lan dilebokake ing conveyor. Sawise meksa "miwiti", loro bagean mlebu ing instalasi, ing endi kalorone diobati nganggo plasma (Tigres). Lem ditrapake ing bagean ngisor. Loro bagean kasebut metu saka instalasi supaya bisa dipasang kanthi manual.

Gambar CS1

Dispensing lem digawe panas otomatis

Aplikasi semi otomatis kanthi lem lemari sing kurang reaktif menyang bagean keramik

2 bagean kasebut dimuat menyang mesin kanthi manual dening operator. Kaping pisanan lem ditrapake ing 1 bagean keramik, supaya operator bisa mlebu lan nambah sisipan ing ndhuwur lem lem. Nalika operator metu, bunderan lem lengkap ditrapake lan kalorone dipasang bebarengan.

Gambar CS4


Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa yen sampeyan duwe pitakon, saran utawa komentar, hubungi kita ing:
rincian kontak
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?