SS Pressure prau

by / Selasa, 20 Januari 2015 / Published in Aksesoris
pembuluh tekanan baja tahan karat kanggo cairan

SS Pressure prau

Pembuluh tekanan baja tahan karat yaiku tanki kanggo komponen cairan sampeyan kayata adesif, minyak, lenga, lan liya-liyane.

padha digawe saka AISI304 utawa 316 lan nuruti pedoman peralatan Tekanan Eropa 97/23 / EC.

Dheweke entuk macem-macem ukuran, miturut kabutuhan kapasitas produksi kanthi diameter 140 mm nganti 400 mm. Pembuluh tekanan standar yaiku; 4L, 12L, 20L, 45L, 60L. Kajaba iku, mesthi ana pilihan kanggo kabutuhan khusus sampeyan.
Kasedhiya akeh pilihan, gumantung karo proses produksi lan karakteristik produk. Tuladhane opsi yaiku: deteksi level tanpa kontak karo produk, mixer utawa resirkulasi supaya komponen tetep suspensi, vakum, ngisi ulang produk kanthi otomatis, panas, lsp.
Opsi ATEX uga kasedhiya.

Pembuluh tekanan priksa manawa produk kasebut disimpen kanthi aman kanggo produksi.

RESOURCES

Yen sampeyan mbutuhake informasi luwih lengkap utawa yen sampeyan duwe pitakon, saran utawa komentar, hubungi kita ing:
rincian kontak
NDUWUR

Kelalen DETAILS YOUR?